Omgeving van Dublin

In Dublin zelf is er natuurlijk genoeg te zien, maar ook rondom de Ierse hoofdstad is er nog genoeg moois te ontdekken op het gebied van architectuur, geschiedenis en natuurschoon. Zo kun je onder andere heel makkelijk een dagtrip maken naar Belfast in Noord-Ierland om daar de hoofdstad en de bijzondere natuur van dit deel van Groot-Brittannië te bewonderen. Of ga op trip naar Malahide en bezoek het eeuwenoude kasteel, breng een bezoek aan de kust en het kustplaatsje Howth en rij langs de bijzondere kust van de Dublin Bay.

Ben je gek van natuur? Dan mag een bezoek aan de Cliffs of Moher niet ontbreken tijdens je stedentrip naar Dublin. Deze indrukwekkende kliffen liggen aan de westkust van Ierland op ongeveer drie uur rijden van Dublin en je kunt ze bezoeken door een dagtrip naar de Cliffs of Moher te boeken. Of ga naar de schitterende uitgestrekte valei van de Wicklow mountains, het gebied wat ook wel bekend staat als de Garden of Ireland.

Op deze pagina hebben wij alle hoogtepunten rondom de Ierse hoofdstad voor je op een rijtje gezet die je vanuit Dublin kunt gaan bezoeken tijdens je vakantie in Ierland of je stedentrip naar Dublin.

Boek nu je Dublin tickets en excursies online

error: Content is protected !!